ТОП наргиле заведения

Заведенията, в които като екстра се предлага и пушене на наргиле, по целия свят се считат за най-новия и модерен начин, чрез който хората се социализират и прегърщат идеята на мултикултурализма. Така европейците и представителите на Близкия изток и на Южна Азия преплитат своите културни традиции и се учат на толерантност, равенство, братство, търпимост и взаимно разбиране.

Много европейски заведения за наргиле са собственост на хора от арабския свят и близките му региони, където употребата на наргиле се е превърнала във вековна традиция. Именно затова те включват елементи като ислямски декор и арабска или индийска музика. А почти всички предлагат и автентично турско кафе.

Иначе, в най-широк смисъл, всеки ресторант, бар или нощен клуб може да се счита за наргиле заведение, ако в него се предлага това ориенталско тайнство и притежава удобно място за пушене. В България има множество такива места, като тенденцията е броят им постоянно да нараства.

Употребата на наргиле се увеличава драстично сред българската младеж през последните години не само благодарение на социалната атмосфера, която то създава, но и защото много млади хора смятат, че наргилето е по-безопасната алтернатива на пушенето на цигари. Интересното е, че българите предпочитат да смесват няколко вкуса в едно, докато хората от Арабските страни най-често пушат само един вид тютюн.

Но, както се досещате, не всички наргилета, които се срещат у нас, са с най-високо качество. За това специално за най-страстните ценители на арабското изкушение, които не правят компромис с качеството, сме подготвили списък с едни от топ наргиле заведенията в България.

Първите, които ще препоръчаме, това са всички заведения Planet в цялата страна. Вече повече от пет години те са сред най-предпочитаните места за срещи и забавления на младите хора. Затова не е странно, че бързо влизат в крак с модата и започват да предлагат на клиентите си качествени тютюни, въглени, консумативи и разбира се, самите наргилета.

Друго място, което силно съветваме столичани да посетят, е Marionette Bar & Dinner. Заведението е комбинация с изключително стилна и модерна визия, зашеметяващ интериор и изключително качествени наргилета и консумативи към тях.

Най-новият, супермодерен и дизайнерски нощен клуб в София – PM Club, също може да задоволи и най-взискателните вкусове на почитателите на наргилетата. Още от самото си отваряне той е проектиран да бъде точка на привличане за младото поколение в столицата.

Заради всичко това не е странно, че именно това са любимите наргиле заведения на редица популярни личности у нас. Те са предпочитани от имена като най-добрия ни футболист в момента Димитър Бербатов, неговият не по-малко талантлив колега Валери Божинов, любимката на феновете на поп фолк музиката – Преслава, автомобилният състезател Жоро Танев, красивата Златка Райовка (по-известна като Русата Златка) и други.

Коментари (1)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Затвори

Nargileto.bg

Онлайн магазин за наргилета

Затвори

Вход

Затвори

Количка (0)

Количката е празна! Няма нямерени продукти в количката ви.

Nargileto.bg

Онлайн магазин за наргилетаCurrency


БългарскиEnglish
error: Content is protected !!